Özlem Durmaz İncel Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Programı (BAGEP) Ödülü Aldı

Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı “BAGEP”in 2021 yılı ödüllerini kazananlar arasında, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özlem Durmaz İncel yer aldı. 2021 yılında, farklı üniversiteler ve disiplinlerden toplam 42 akademisyenin ödüle layık görüldüğü programda, Bilgisayar Mühendisliği alanında 3 akademisyene ödül verildi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Uğur da ödülü kazananlar arasında yer aldı.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde nesnelerin interneti ve giyilebilir hesaplama alanlarında çalışmalar yapan Doç. Dr. Özlem Durmaz İncel, doktora derecesini Hollanda Twente Üniversitesi’nden aldı, 2021 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ne katıldı.