Güz 2022 Dönemi Bitirme Projesi Ödülleri Açıklandı

Bu dönemki Bitirme Projesi Poster Oturumları 16.01.2023 Pazartesi günü Bilgisayar Mühendisliği binası giriş katında  gerçekleştirilmiştir. Oturumlar boyunca öğrenciler, akademisyenler ve davetli  sektörden uzmanlar poster stantlarında sorular sordu, yorum alışverişinde bulundu; herkes için verimli ve etkileşimli bir gün oldu. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Tüm son sınıf öğrencilerimizi gösterdikleri parlak performanstan dolayı tebrik ederiz.

Toplam 20+ proje arasından ödül kazananlar şunlardır:

1.lik  Ödülü:

Egemen Atik, Berat Damar ve Bahrican Yeşil  “Token Smart Contract Code Generator, Deployer And Management Service” başlıklı projeleri ile (Danışman:  Can Özturan)

2.lik  Ödülü:

Mehmet Emre Akbulut ve Yusuf Erdem Nacar  “Social Network Analysis on Research”  başlıklı projeleri ile (Danışmanlar: Suzan Üsküdarlı, H. Birkan Yılmaz)

3.lük  Ödülü:

Hasan Bingölbali, Erdinç Günaydın, Güney İzol ve Ece Sarkın  “Social Media App for Low-Bandwidth Distributed WiFi Networks”  başlıklı projeleri ile (Danışmanlar: Tuna Tuğcu, H. Birkan Yılmaz)