Çevrim İçi Programlama Yarışmasında Başarı

inzva tarafından düzenlenen Çevrim İçi Programlama Yarışmasına katılan üç CMPE takımı ilk dörtte yer aldı.

Eren ALTUNOĞLU, Harun Sami ÇELİK ve Yunus Emre İNCİ’den oluşan Kod Yazmalım takımı 15 üniversiteden 39 takım içinde dördüncü oldu. Yasim KAYA, Murat EKİCİ ve Ekrem BAL’ın oluşturduğu cpu_goes_brrrrr üçüncülük derecesi kazanırken Kayacan VESEK, Cahid Enes KELEŞ ve Atakan YAŞAR’ın Binary Hoşaf Tree takımı birinci oldu.

Final turu için eleme yarışması 11 Aralık 2020’de yapıldı. Eleme turuna Boğaziçi Üniversitesinden 15 takım katıldı. Boğaziçi takımları eleme turunda yüksek başarı gösterirken kurallar gereği ilk üç takım finallere katılma hakkı kazandı.

Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Binary Hoşaf Tree takımı ile yarışma hakkında yapılan bir söyleşiye bu bağlantıdan erişebilirsiniz.